Gevelherstel icon

Gevelrenovatie: bedrijven

Gevelherstel Groep is een specialist in het renoveren van gevels en metselwerk. Met meer dan 25 jaar aan kennis voeren we onze werkzaamheden vakkundig voor u uit. Gevelrenovatie is van essentieel belang voor het behoud van uw gevel en de uitstraling van uw vastgoed. We leveren enkel werk van hoge kwaliteit en richten ons volledig op het verlengen van de levensduur van uw gevel, waarbij we schade aan uw gevels herstellen.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Het uitvoeren van scheurherstel aan uw gevel.
  • Het stabiliseren van het metselwerk met behulp van spouwmuurankers.
  • Het versterken van gevels en gebouwen door middel van renovatieankers.

Welke diensten vallen onder gevelrenovatie?

Bij Gevelherstel Groep bieden we een breed scala aan gevelrenovatiediensten voor woningcorporaties, vastgoedeigenaren, grote landelijke aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Veilig en efficiënt werken staat bij ons voorop, zodat we u een optimaal eindresultaat kunnen bieden. Gedurende het proces wordt u betrokken bij onze werkzaamheden en heeft u altijd één vast aanspreekpunt.

Naast de bovengenoemde diensten voeren we ook andere bewerkingen uit, zoals het inkleuren van stenen, injecteren en impregneren. Na afloop zal uw vastgoed weer volledig gerenoveerd zijn en prachtig stralen. Problemen zoals vochtdoorslag zullen tot het verleden behoren!

Gevelrenovatie door Gevelherstel Groep

Gevelherstel Groep beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van gevelrenovatie. Wat uw wensen en eisen ook zijn, bij ons staat de klant centraal. We communiceren op een open en eerlijke manier over onze werkzaamheden gedurende het proces, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien nodig voorzien we u van advies en streven we naar optimale klanttevredenheid.

Andere diensten die Gevelherstel Groep biedt zijn onder andere:

Heeft u vragen over gevelrenovatie of wenst u verdere informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het team van Gevelherstel Groep staat klaar om u te assisteren!

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten