Gevelherstel icon

Gevelrenovatie

Gevelherstel Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van gevelrenovatie en -restauratie voor zowel bedrijven als particulieren. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor hoogwaardige renovatie van gevels en metselwerk. Wij hechten veel waarde aan het goed onderhouden van gevels, omdat dit de uitstraling van uw vastgoed bepaalt. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en het verlengen van de levensduur van gevels. Als u vragen heeft, staan wij altijd voor u klaar en voeren wij ons werk met vakmanschap uit.

Diensten gevelrenovatie voor bedrijven en particulieren

Heeft uw gevel schade? Dan komen wij graag bij u langs om deze te repareren. Afhankelijk van uw situatie maken we gebruik van diverse methoden. We werken veilig en efficiënt om de beste resultaten te behalen.

Andere diensten omvatten:

  • Inkleuren van stenen
  • Injecteren
  • Impregneren

Diensten uitgevoerd door Gevelherstel Groep

Wilt u ervoor zorgen dat uw gevel een lange levensduur heeft? Dan helpen wij u graag verder. Wij herstellen scheuren en maken uw gevel weer mooi. Op die manier voorkomen we onveilige situaties en zorgen we voor stabiliteit van uw gevel. Als u meer informatie wenst of geïnteresseerd bent in een van onze diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten