Gevelherstel icon

Gevelrestauratie: bedrijven

Gevelherstel Groep voert gevelrestauraties uit voor diverse bedrijven. Wij hechten veel waarde aan het behoud van monumenten. Helaas worden deze in Nederland vaak blootgesteld aan verschillende weersinvloeden, wat tot verschillende problemen kan leiden, zoals scheuren in het metselwerk en natuursteen, en aantasting van stucwerk. Gevelherstel Groep is van mening dat het behouden van de oorspronkelijke uitstraling belangrijk is, en de oplossing hiervoor is gevelrestauratie.

Onze diensten bij Gevelherstel Groep:

Wij komen graag bij u langs om de situatie nauwkeurig te bekijken en het probleem te identificeren, zodat we de juiste technieken kunnen toepassen. We onderzoeken onder andere de steen- en voegsoorten, gebruikte technieken en unieke kenmerken. Op basis hiervan bepalen we welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren.

Tijdens de restauratie maken we uitsluitend gebruik van de juiste materialen en kleuren, zodat we een optimaal eindresultaat kunnen garanderen. We streven ernaar om het karakteristieke uiterlijk van het pand te herstellen. Ons team van ervaren gevel experts beheerst het vak en voert de restauratie van uw monumentale metselwerk ambachtelijk uit.

Laat uw gevelrestauratie uitvoeren door Gevelherstel Groep:

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevels en meer, renoveren en onderhouden wij gevels op verschillende locaties. Onze diensten zijn divers, zodat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. We voorzien u van advies wanneer nodig en leveren onze diensten volgens afspraak, van de uitvoering tot en met de oplevering. Als flexibele en betrouwbare partner op het gebied van gevels staan wij voor u klaar.

Heeft u interesse of zijn er nog onduidelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren, en ons team staat u graag te woord.

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten