Gevelherstel icon

Scheurherstel

Gevelherstel Groep staat graag voor u klaar als het gaat om scheurherstel. Een scheur in uw gevel ontstaat niet zomaar en kan verschillende oorzaken hebben. Het is van groot belang dat de oorzaak op een professionele manier wordt vastgesteld en verholpen. Wij zorgen voor vrijwel onzichtbaar herstel van de scheuren en een constructieve reparatie van het metselwerk. Wij zijn toegewijd om u van dienst te zijn en delen graag onze kennis waar nodig.

Diensten scheurherstel

Scheuren in uw gevel kunnen ontstaan door:

  • Trekspanningen
  • Roestend ijzer
  • En meer

Door scheuren op een professionele wijze te herstellen, voorkomt u gevaarlijke situaties. We onderzoeken de onderliggende oorzaak grondig en voorzien u van advies over het herstelproces en de oplossing van het probleem.

Over Gevelherstel Groep

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe scheuren op een professionele wijze kunnen worden hersteld. We adviseren u indien nodig, zodat u volledig op de hoogte bent van de situatie en wat u kunt verwachten. Heeft u interesse of zijn er nog enkele onduidelijkheden met betrekking tot scheurherstel? Wacht dan niet langer en neem gerust contact met ons op voor vragen.
 

Meer informatie?

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten