Gevelherstel icon

Reinigen & hydrofoberen: bedrijven

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van reinigen en hydrofoberen? Dan kunt u vertrouwen op Gevelherstel Groep. Als de gevel van uw vastgoed nog in goede staat verkeert, maar wel vies is, kunt u kiezen voor een gevelreiniging. Hierbij wordt het aanwezige vuil van de gevel verwijderd, zodat deze er weer mooi uitziet.

Hoe wordt een gevel gereinigd en gehydrofobeerd?

Gevelherstel Groep maakt gebruik van verschillende technieken. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken, zodat we een goed beeld krijgen van de mate van vervuiling en de specifieke situatie. Op basis daarvan bepalen we de juiste reinigingsmethode, zoals mechanische of chemische reiniging.

Als u interesse heeft in hydrofoberen, kunt u ook bij Gevelherstel Groep terecht. We kunnen uw gevel volledig beschermen door middel van hydrofobering. Daarnaast maken we gebruik van anti-graffiti coatings, waardoor graffiti zich minder snel hecht aan kunstwerken, beton en natuursteen.

Reinigen en hydrofoberen door Gevelherstel Groep

Ons team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen met meer dan 25 jaar ervaring. We streven ernaar om onze klanten kwalitatief hoogwaardig werk te leveren.

Dit doen we door:

  • Het verstrekken van advies.
  • De juiste uitvoering van de werkzaamheden.
  • Onze deskundigheid in te zetten.
  • Het nakomen van afspraken.
  • En nog veel meer.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van diverse gevels, zowel voor bedrijven als particulieren. Tijdens het project kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We zijn een betrouwbare en flexibele partner! We denken met u mee en geven advies wanneer nodig. We hechten waarde aan open en eerlijke communicatie. Heeft u vragen of interesse? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om u verder te helpen!

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten