Gevelherstel icon

Scheurherstel: bedrijven

Een scheur in de gevel is een vervelend en veelvoorkomend probleem. Het ontstaat niet zomaar en kent diverse oorzaken. Scheuren kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit trekspanningen en roestend ijzer in de muren waar de gevelankers zijn bevestigd. Ook de constructie van de fundering van het pand zelf kan een rol spelen.

Hoe repareren we scheuren?

Gevelherstel Groep komt graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Het is essentieel om de oorzaak professioneel vast te stellen en aan te pakken, om gevaarlijke situaties zoals het afbrokkelen van stenen te voorkomen. We onderzoeken de oorzaak van de scheuren en voorzien u van gedegen advies.

Nadat we het probleem hebben geïdentificeerd, herstellen we de scheuren op vakkundige wijze. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat alles naar tevredenheid verloopt. Gevelherstel Groep herstelt de scheuren vrijwel onzichtbaar en zorgt voor een nette afwerking. Het metselwerk wordt constructief hersteld om de spanningen en krachten op de juiste manier te verdelen.

Scheurherstel door Gevelherstel Groep

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we ons met recht specialist noemen op het gebied van gevels. We weten als geen ander hoe we scheuren professioneel moeten herstellen! Tijdens het proces kunt u altijd bij ons terecht voor vragen via één vast aanspreekpunt. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele partner voor scheurherstel, dan bent u bij Gevelherstel Groep aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie of zijn er nog onduidelijkheden over onze diensten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. U kunt ook eenvoudig en snel een prijsindicatie aanvragen via onze 'configurator'.

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten