Onze diensten

Gevelrenovatie

Gevelherstel Groep is gespecialiseerd in het renoveren van gevels en metselwerk. Wij hechten veel belang aan gevelrenovatie voor het behoud en de uitstraling van uw vastgoed. Ons team levert hoogwaardig werk, hanteert een veilige en efficiënte werkwijze, en richt zich op het verlengen van de levensduur van uw gevel. Wij repareren schades, herstellen scheuren en stabiliseren het metselwerk met behulp van spouwmuurankers.

Gevelrestauratie

Verschillende weersomstandigheden kunnen problemen veroorzaken aan uw gevel, zoals scheuren in het metselwerk, natuursteen en stucwerk. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het pand zijn karakteristieke uitstraling terugkrijgt.

Scheurherstel

Scheuren in uw gevel kunnen verschillende oorzaken hebben. Gevelherstel Groep herstelt scheuren op een professionele manier, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Ons team komt graag bij u langs om de oorzaak te achterhalen en u te adviseren over het herstel van uw gevel. Met onze expertise bieden wij voor elk probleem een passende oplossing.

Loodwerk

Lood wordt gebruikt voor waterdichte aansluitingen bij aanbouw, platte daken, schoorstenen en dakkapellen. Gevelherstel Groep voert deze taak vakkundig voor u uit. Wacht niet te lang met dit probleem, want scheuren in het lood kunnen vervelende gevolgen hebben.

Reinigen en hydrofoberen

Als u uw gevel wilt reinigen, bent u bij Gevelherstel Groep aan het juiste adres. Wij maken gebruik van diverse technieken om uw gevel grondig te reinigen. Daarnaast kunnen we uw gevel beschermen door het aanbrengen van een coating. In verschillende situaties helpen wij u graag verder!

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten