Gevelherstel icon

Reinigen & hydrofoberen: particulieren

Bent u als particulier op zoek naar een gevelexpert? Gevelherstel Groep is de aangewezen partner voor het reinigen en hydrofoberen van gevels voor particulieren. Als de gevel van uw woning nog in goede staat verkeert, maar vuil is, kunt u kiezen voor gevelreiniging. Hiermee behoudt u de waarde van uw woning en krijgt uw gevel weer een stralende uitstraling. We helpen u graag verder en vertellen u meer over onze diensten op het gebied van reiniging en hydrofobering.

Hoe werkt hydrofoberen?

We komen graag bij u langs om de situatie nauwkeurig te bekijken, zodat we de juiste technieken kunnen toepassen. Welke techniek we kiezen, hangt af van het type vervuiling en uw specifieke situatie. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw gevel te impregneren. Dit voorkomt dat vocht via de buitenmuren naar binnen trekt. Het hydrofoberen verlengt ook aanzienlijk de levensduur van uw gevel. Het stoot niet alleen vuil en vocht af, maar heeft ook een isolerende werking, waardoor u bespaart op uw energierekening.

Reinigen en hydrofoberen door Gevelherstel Groep

Zoals eerder vermeld, is Gevelherstel Groep al vele jaren gespecialiseerd in gevels en andere diensten. We hebben veel tevreden klanten achtergelaten. Ons streven is een langdurige samenwerking waarbij de klant centraal staat. Heeft u specifieke wensen of eisen? Dat is voor ons geen enkel probleem. We betrekken u gedurende het proces en u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor vragen of onduidelijkheden. We doen er alles aan om u een uitstekende service te bieden!

Wilt u meer informatie over het reinigen en hydrofoberen van uw woning? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te woord te staan en hun kennis met u te delen indien nodig.

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten