Gevelherstel icon

Reinigen & hydrofoberen

Gevelherstel Groep is uw betrouwbare partner als het gaat om het reinigen en hydrofoberen van gevels. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen, zodat u met tevredenheid terugkijkt op onze samenwerking. Is uw gevel vuil maar verkeert hij in goede staat? Dan kunt u kiezen voor gevelreiniging. Ons team voert deze diensten vakkundig uit en beantwoordt al uw vragen indien nodig.

Reinigen en hydrofoberen voor particulieren en bedrijven

Gevelherstel Groep maakt gebruik van diverse technieken. We komen graag bij u langs om de aard van de vervuiling en de situatie te beoordelen. Afhankelijk daarvan kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor mechanische of chemische reiniging. Ook kunnen we ervoor kiezen om de gevel te impregneren, waardoor vocht niet langer via de buitenmuur naar binnen dringt en de bescherming nog verder verbetert. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld een anti-graffiticoating aanbrengen!

Over Gevelherstel Groep

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u verder te helpen en deelt graag hun specialistische kennis waar nodig!
 

Meer informatie

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten