Gevelherstel icon

Scheurherstel voor particulieren

Ondervindt u hinder van een scheur in uw gevel? Helaas is dit een veelvoorkomend probleem waar velen mee te maken krijgen. Scheuren in gevels kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals trekspanningen en roestend ijzer in de muur waar de gevelankers bevestigd zijn, of zelfs problemen in de constructie van de fundering van uw woning. Wat uw specifieke problemen en wensen ook zijn, Gevelherstel Groep staat klaar om uw situatie zorgvuldig te inspecteren.

Professioneel herstel van gevelscheuren

Wenst u een professionele aanpak voor het herstellen van scheuren in uw gevel? Dan is het essentieel dat een ervaren team deze taak op zich neemt. Op deze manier voorkomt u gevaarlijke situaties die uiteraard zeer onaangenaam kunnen zijn. Hoe langer u wacht, des te groter de schade en kosten kunnen worden. Wij komen graag bij u langs om de oorzaak te onderzoeken en u vervolgens deskundig advies te geven over het herstelproces. Daarna gaan we op professionele wijze aan de slag om het probleem te verhelpen.

Scheurherstel door Gevelherstel Groep

Gevelherstel Groep is een gespecialiseerd bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, waardoor we precies weten hoe we scheuren professioneel moeten herstellen. Onze reparaties zorgen ervoor dat de scheuren vrijwel onzichtbaar worden, met een nette afwerking als resultaat. Het metselwerk wordt constructief hersteld, waarbij spanningen en krachten op de juiste wijze worden verdeeld. Naast scheurherstel bieden wij ook een breed scala aan andere diensten met betrekking tot gevels.

Hierbij kunt u denken aan:

Heeft u behoefte aan meer informatie of bent u geïnteresseerd in scheurherstel? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ons team staat klaar om u te helpen in verschillende situaties. U kunt ook eenvoudig een prijsindicatie aanvragen via onze "configurator" om onaangename verrassingen te voorkomen.

Bekijk onze projecten

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren uitmuntend vakmanschap. Wij weten waar we over praten. Daar staan wij garant voor. Wij streven naar een langdurige samenwerking. Denken mee over de beste oplossing. Gevraagd en ongevraagd advies.

Bekijk projecten